dimarts, 2 d’octubre del 2007

EXISTEIXEN REALITATS QUE VAN MÉS ENLLÀ DELS NOSTRES SENTITS?

Sí, els sentiments, per exemple, no els podem percebre amb els sentits, no els podem tocar, veure, o escoltar, però sabem que en tenim, i per supost, sabem que no són mentira (si ho foren no els sentiríem), a més els té tot el mon.

Per tant, sí que hi ha realitats més enllà dels nostres sentits, com ara els sentiments, que no veiem però que sí que sentim i podem definir. Però pense que no hi ha realitats més enllà dels sentiments, és a dir, totes les realitats que existeixen o les percibim amb el cos, o les percibim amb l'ànima.

4 comentaris:

Vicent Rebollar ha dit...

Els sentiments sí que tenen una manifestació física él que passa és que no ho percibim. La pregunta és si aquesta manifestació física és la que determina el sentiment o al revés.

maria ros ha dit...

La meua opinió és que al revés, és a dir, sentim coses a causa d'altres, i ho manifestem físicament. El que he ficat en l'altre comentari, l'ànima desitja o sent alguna cosa, i nosaltres ho transmetem amb el cos.

Vicent Rebollar ha dit...

I com trasmetem al cos allò que desitja l'aànima si són dos coses tan diferents?

maria ros ha dit...

Perque estàn comuinicats, jo sóc cos i ànima, jo sé el que vol l'ànima, i m'expresse amb el cos, perque és la`´unica manera en que puc expressar les coses.