dijous, 8 de maig del 2008

APARIÈNCIA I PERSONALITAT

Apariènca: aspecte exterior d'una persona o cosa.
Personalitat: conjunt de característiques i aspectes individuals que diferèncien una persona d'una altra.

Una volta coneixem el que vol dir cadascuna podem fer-nos la pregunta: la apariència i la personalitat ténen alguna cosa a veure? estàn relacionades?

Jo pense que no. Com diu el dit: "las apariencias engañan", ja que una cosa és la apariència, la imatge física, i l'altra és la personalitat, la manera de ser. Pot ser nosaltres donem una imatge que no te res a veure amb la nostra personalitat. Segurament a tots ens ha passat alguna volta, que pensavem una cosa d'algú, el jutjavem per l'apariència, per com mira, com camina, i mil coses més i quan l'hem conegut ens hem adonat que l'havíem jutjat malament, perquè al coneixer-lo hem vist que la seua personalitat no és la que ens havíem imaginat. Pot ser ens equivoquem pensant mal, i després ens cau bé la persona o al revés, i també és possible que jutgem i després la persona siga de veritat com pensavem, però en general l'apariència i la personalitat no van juntes.

Hi haurà gent que pensarà que si, que la personalitat és la que duu a aparentar una cosa o una altra, però jo pense que no, perquè moltes persones aparenten una cosa i realment són una altra.

En definitiva, en la meua opinió l'apariència i la personalitat són dos coses diferents, que poden conicidir, o no.