dijous, 17 de gener del 2008

PER A QUÈ SERVEIX LA CIÈNCIA?

La ciència és un conjunt de mètodes i tècniques per a l’adquisició i organització de coneixements sobre l’estructura d’un conjunt de fets objectius i accessibles a diferents observadors.

La ciència serveix per a donar respostes a moltes preguntes del món. Serveix per a adquirir coneixements i demostrar molts fenòmens que ocorren al món. També serveix per a avançar en el desenvolupament dels humans, de les societats, la manera de viure, etc. Un exemple d’ açò són els avanços tecnològics. La tecnologia ha canviat moltes coses, ara tot es mou per la tecnologia, i sense ella hui en dia no podríem viure. La ciència també serveix com a mitjà d’informació tant entre les persones que es coneixen o es tenen a prop com a nivell mundial, i açò afecta també a la economia de tot el món.
Per últim, també afecta a l’educació, ja que sabem d’ on venen moltes coses que sense la ciència no sabríem d’ on venen ni què són.

En conclusió, la ciència ens pot donar la resposta a moltes preguntes i açò afecta a la societat, l’educació, l’economia... ara bé, encara falten moltes coses per descobrir, i sempre hi haurà preguntes que la ciència no podrà contestar.