dimecres, 26 de setembre del 2007

QUE ENS DIFERENCIA ALS HUMANS DELS ANIMALS?

Una diferència bàsica és la llengua, el llenguatge que utilitzen els humans està moltíssim més desenvolupat que el que utilitzen els animals. Els animals que tenen el ervell un poc més desenvolupat que els altres, es poden transmetre missatges bàsics, en canvi, tots els humans poden comunicar-se i expressar amplia i concretament el que volen dir.

Tot açò es deu a l'avançat desenvolupament del cervell humà, i la intel·ligència que tenim. Els humans tenim la capacitat de pensar, de raonar i justificar, que els animals no tenen. Aquesta també és una diferència molt important, perque aquesta capacitat de pensar és la que fa que no actuem per instint, com fan els animals.

Les persones desenvolupem molt més i millor les capacitats que tenim, per això podem controlar millor els nostres sentiments i actuar "com a persones", és a dir, educadament, pacíficament i raonant i quan més desenvolupem aquestes capacitats, més sabrem reaccionar davant els problemes, per això les persones que no reben una educació adequada reaccionen més violenta o instintivament davant les circumstàncies.